nedjelja, 12. lipnja 2011.

Američki fondovi sjeni mreža, gradi "internet u kovčegu 'za potisnute prosvjednika

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/us-funds-shadow-networks-builds-internet-in-a-suitcase-for-re/:
Bilo represivne vlade , buggy DNS poslužitelj ili malo stara dama je iza Vaše internet ispad, ne može se puno zabave, ali američka vlada suosjeća sa vaše stanje, ako ste se bave s razlogom broj jedan. New York Times izvještava da američki State Department će imati proveo gore od 70 milijuna dolara na "sjena mreže", koja će omogućiti prosvjednike da komuniciraju čak i ako je sila koja se izvući tradicionalnim plug - tako daleko, da je proveo najmanje 50 milijuna dolara na nezavisni mobitel mrežu za Afganistan, i dati 2 milijuna dolara potpore članovima New America Foundation stvaranje "internet u kofer" na slici gore. To je hrpa od mreže umrežavanje opreme dizajniran da bude duhovit u zemlji i postaviti privatne mreže. Zadnji bismo čuli, Američka državna tajnica Hillary Clinton obećala 25 milijuna dolara samo za ovu vrstu Internet slobode, a New America Foundation je podnio zahtjev za neke od tih dolara - pogledajte naše više pokrivenost linkove ispod - ali to zvuči kao novac teče brzo, te u više pravaca sada.

Američki fondovi sjeni mreža, gradi "internet u kovčegu 'za potisnuti prosvjednike prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. lipnja 2011 00:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New York Times | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar