nedjelja, 12. lipnja 2011.

Apple se prisjeća nekoliko Verizon ipad 2s, navodeći problema s povezivanjem

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/11/apple-recalls-a-few-verizon-ipad-2s-citing-connectivity-issues/:
Nekoliko 9to5Mac čitatelji primijetili prilično neobičan fenomen ovaj prošli tjedan - svoje svježe naručio Verizon ipad 2 jedinice dostavljaju sve na putu iz Kine sasvim u redu, samo da se bumerang vrati pošiljaocu pravo prije roka isporuke. Sada, Reuters je službena riječ: Apple's podsjećajući na "iznimno mali broj "od Verizon ipad 2s koje su bljeskale s duplikat MEID koda. Ukoliko su isporučena, korisnici vjerojatno bi našli u mogućnosti za spajanje na 3G, ili dignut od prije dugo, kao što Verizon navodno može imati samo jednog uređaja s tim jedinstveni identifikator na mreži odjednom. Nismo sigurni hoće li pljeskati, ali to je dobro vidjeti proizvođači preuzmu odgovornost za svoje hardverske prije nego padne policama.


[Hvala svima koji su poslali to u]

Apple se prisjeća nekoliko Verizon ipad 2s, navodeći problema s povezivanjem prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 11 lipanj 2011 18:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor 9to5 Mac , Reuters | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar