nedjelja, 12. lipnja 2011.

Weird Science jede užaren zobene pahuljice za doručak

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/jO1xAd9RYmA/weird-science-eats-glowing-oatmeal-for-breakfast.ars:

Zobena kaša jednako dobar kao i jaja za isporuku radioaktivnosti: To svibanj izgledaju prilično čudno da se zapravo pokušati doći radioaktivnost u hrani, ali standardni način za mjerenje želuca tranzit puta uključuje režim pulsacije nekoliko jaja s izotop tehnecij. No, ako jaja nisu vaša stvar, neki ljudi iz Northwestern Memorial Hospital su dobre vijesti za vas: zabada radioaktivnosti u vašem zobene pahuljice radi jednako dobro . I, još bolje, bezglutenski zobeno brašno je također sasvim u redu. Trik je da se uvijek staviti svoj radioaktivni izotop u zobene pahuljice prije kipuće vode je dodao da ga pripremiti. Sada znate.

Ako je zobene pahuljice ili sedative, sluz plijesni će uzeti sedative: Istraživači su proučavali neke oblike močvarnom tlu, jer oni su u stanju stvoriti razraditi mreže među izvorima hrane, s dodatkom zobenih pahuljica se hrane izbora. Ono što nije učinjeno ranije (prema mojim saznanjima, barem), je proučavanje li sluz plijesni zapravo volio zobenih pahuljica. Jer nema očitih razloga, netko je sada postavio to pitanje . Odgovor: oni vole sedativi bolje. Kalupi očito će preskočiti zobenih pahuljica (ili čak i ukusniji med) ako biljni ekstrakt s sedativ svojstva, na istom je jelo. Dakle, ako ste imajući močvarnom tlu kao kućnog ljubimca, možda želite ga zadržati daleko od vaše Ambien.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar