nedjelja, 12. lipnja 2011.

Spotify znakove BMB, samo Warner stoji na putu od američke invazije?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/spotify-signs-umg-only-warner-stands-in-the-way-of-us-invasion/:
Prije šest mjeseci, CEO Spotify Daniel Ek ne može nam reći kad mu je pretplata streaming glazbe usluga mogu pokrenuti u Sjedinjenim Američkim Državama, te da neće promijeniti danas, ali očito tu nije puno lijevo čuvanje 10 $ mjesečno neograničeno glazbe daleko. All Things D izvješća da je Spotify je potpisao Universal Music Group za posao distribucije SAD, treći od četiri najveća oznake da se dogovore, i anonimni izvori kažu posljednji preostali holdout, Warner Music, može također uskoro špilja. Da se podsjetimo, jedan od Spotify's najintrigantnijih novih značajki pravedan je dobio je prikazano od strane iTunes u oblaku , ali kada je u pitanju dodatna natjecanja i izbor potrošača, nećemo gledati dar konja u usta.

Spotify znakove BMB, samo Warner stoji na putu od američke invazije? prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. lipnja 2011 09:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor All Things D | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar