nedjelja, 12. lipnja 2011.

Virgin Mobile omogućuje pokretanje android Blur-besplatno na Motorola Triumph

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/virgin-mobile-lets-android-run-blur-free-on-the-motorola-triumph/:
Motorola se nada da će spasiti svoj ​​potamniti UI MOTOBLUR s ime-promjena . Mi, međutim, mislim da hrđa vodi dublje od toga - i čini mi nismo sami. Virgin Mobile je odlučio dati svoje prepaid korisnike "pravi Android iskustvo" od sada, što znači da ćete naći ne vlasničke ljuska god sjedi na vrhu svoje nove Motorola Trijumf slušalicu. Osim nekoliko bitova Djevice bloatware, Triumph pobjegne s relativno standardnom instalirati android 2.2. U međuvremenu, MOTOBLUR će i dalje biti foisted na plaćanje-mjesečni kupci koji kupuju Photon 4G ili XPRT iz Sprint, Virgin Mobile je matičnim društvom. Neki od njih svidjeti ljuske i dodati-ons, ali drugi će biti bolji bez takve OS kontaminacije .

Virgin Mobile omogućuje pokretanje android Blur-besplatno na Motorola Trijumf prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. lipnja 2011 04:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor PCMag | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar