nedjelja, 12. lipnja 2011.

TiVo Premiere Q, Prikaz kutije donijeti quad-tuner ili ne-DVR mogućnosti postrojavanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/12/tivo-premiere-q-preview-boxes-bring-quad-tuner-or-non-dvr-optio/:
U rano pregled TiVo's planova za Cable Pokažite ovaj tjedan u Chicagu, TMCnet je objavljena informacija o dva nova set-top box koji će biti ponuđeni od strane RCN kabelskih operatera i Suddenlink. Kao što je sugerirao nedavne ankete , forum postova , Premiere je Q quad-tuner DVR s multiroom streaming do tri HD izvore putem Ministarstva civilnih poslova, ili Ethernet, dok Pregled je TiVo prvi okvir bez hard disk i služi kao klijent na glavni okvir. Druga objava je vijest da je ažurirana verzija od TiVo's ipad app će uključivati ​​biti u mogućnosti pregledavati kabel VOD , omogućujući korisnicima da biste ga odabrali na tablet, a zatim "zvrčka" da njihov okvir gdje počinje svirati. Ako je informacija drži novi hardver čini konkurentne i moderne dovoljno, ali mi se pitate ako TiVo će i dalje služiti krajnjim korisnicima koji vole da kupuju opremu umjesto najma i čekaju za stvari kao što je novo DirecTiVo ili nadopune softvera koje poboljšavaju performanse na Premiere i zavrsite svoj HD sustav izbornika.

[Hvala, @ BrennokBob ]

TiVo Premiere Q, Prikaz kutije donijeti quad-tuner ili ne-DVR mogućnosti postrojavanje prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 12. lipnja 2011 16:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TMCnet | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar