srijeda, 8. lipnja 2011.

OnLive Player app za ipad i Android tablets ispunjava javnosti na E3

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/07/onlive-player-app-for-ipad-and-android-tablets-meets-the-public/:
Mi već je dobio priliku da isprobate OnLive na HTC Flyer rano, ali sada tvrtka je ostvarila svoje planove službeno na E3, najavivši Player app će donijeti internet-streamed gaming na ipad i Android tablets ove jeseni. Baš kao što smo vidjeli, aplikacije omogućuju tablets koji će se koristiti kao zaslon osjetljiv na dodir i / prijedlog kontroler, osjetljiv na dodir / prijedlog kontroler za igre na HDTV, ili ekran za utakmice se igraju s novim univerzalnim bežični gamepad. Zabava nije ograničena na samo tablets ipak, app će raditi na isti način na manjim Android i IOS mobilne uređaje. Mi ćemo nad glavom u Južnoj Hall i dobiti neki kazaljka-na iskustvo sa aplikacijama za sebe uskoro, a do tada možete provjeriti E3 trailer i sve detalje u press release, a nakon pauze.

Nastaviti čitanje OnLive Player app za ipad i Android tablets ispunjava javnosti na E3

OnLive Player app za ipad i Android tablets ispunjava javnosti na E3 prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. lipnja 2011 18:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar