srijeda, 8. lipnja 2011.

Netgear's Universal WiFi domet od sada je dostupna za proćelav kućne mreže

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/08/netgears-universal-wifi-range-extender-now-available-for-baldin/:
Malo je stvari u životu su više otegotna nego WiFi mrtve točke - pogotovo kada ste upravo smjestio na stream najnovije Igra prijestolja epizoda, nakon duge i bolan tjedan tech blogging. Dobra stvar je da Netgear Universal WiFi domet, prvi uočio na ovogodišnjem CES-u je sada dostupna za otpremu. Taj diskretni bijele kocke obećava donijeti povezivost s udaljenim krajevima vaših jazbina automatski mirroring bežični signal emitiraju iz vašeg gateway. Dovoljno je koristiti uređaja LED indikator naći područje gdje produživač će optimizirati svoj doseg, priključite ga u bilo koje ol 'AC utičnicu, i one ružne džepove bežični smrti odjednom će se proljeće vraća u život (mislim da je to Rogaine za WiFi usmjerivač ). On također podržava 802.11 b / g / n te je kompatibilan sa WEP, WPA i WPA2 standardima sigurnosti, u slučaju da se pitate. Možete pronaći produživač u trgovaca koji se nalazi u cijelom ovom zelenom Zemlju, gdje će se po cijeni od oko 90 dolara. Ako je to škaklja vaše fancy, glava prošlosti pauze za puni PR.

Nastaviti čitanje Netgear's Universal WiFi domet od sada je dostupna za proćelav kućne mreže

Netgear's Universal WiFi domet od sada je dostupna za proćelav kućne mreže prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. lipnja 2011 14:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Netgear | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar