srijeda, 8. lipnja 2011.

Microsoft je Joe Belfiore započinje iOS5 'mi je to prvi natječaj, sarkazam metar hitovi 11

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/07/microsofts-joe-belfiore-kicks-off-ios5-we-did-it-first-contes/:
Joe Belfiore je jedva prosjek, znaš - on je Windows Phone direktor programa u tvrtki Microsoft. A ti ne razmjera one visine koje se vrste wimp koji bi samo leći i biti tuzan od strane krdo novih IOS 5 značajke . Ne gospodine. Dok muškarci više bojažljiv možda su se omesti uz manje probleme kao što su razočaravajući prodaja , Belfiore umjesto dosegla duboko u da je jak mjesto u kojem smo svi otkriti kada smo podlogom u kutu i izvukao Twitter prijavu. Što je uslijedio bio je popis WP mogućnosti da se osjeća "polaskan" da biste vidjeli oponaša Apple počinje sa koje najoriginalnijih originala: namjenski tipku kamere. Mi smo guessing to je samo pitanje vremena prije nego Andy Rubin slijedi odijelo .

Microsoft je Joe Belfiore započinje iOS5 'mi je to prvi natječaj, sarkazam metar hitova 11 prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. lipanj 2011 22:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink WinRumors | izvor Cvrkut | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar