srijeda, 8. lipnja 2011.

Samsung pokazuje ljubav na CyanogenMod, daje devs besplatno Galaxy S II

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/08/samsung-shows-affection-to-cyanogenmod-gives-its-devs-a-free-ga/:
Let's vidjeti ako mi grokking ovo: Samsung ne samo da govori dev zajednice to je u redu da se mjesto običaj ROM na njegov admiralski brod uređaj, to je zapravo ohrabrujuće praksa podijelom besplatno telefone? Atinm, programer odgovoran za pripremajući CyanogenMod na zarobiti i rezonantan, uzeo na Twitter pohvale proizvođača za slanje njega besplatno Galaxy S II. Od izgleda to, Samsung je poslao telefon odaberite broj devs namjere o izgradnji činovnik puštanje CM7 za GSII. Otključavanje bootloaders je već postala nova fancy s proizvođačima poput HTC , Sony Ericsson i Sony Ericsson skakanje na bandwagon, ali ovo je prvi put smo čuli od tvrtke Doling vanjska strana slobodan uređaja prilagođenih ROM zajednice. Znači li to da, umjesto provođenja Guba sa željeznom šakom, Samsung je gledajući kako ova praksa zapravo mogao imati koristi potrošačima? Mi sumnje to će biti slučaj za sve tvrtke budućnost Android telefona, ali ne bi li ljubav da žive u svijetu gdje je to?

[Hvala svima koji su poslali to u]

Samsung pokazuje ljubav na CyanogenMod, daje devs besplatno Galaxy S II prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. lipanj 2011 02:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Središnja , PocketNow | izvor Cvrkut | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar