srijeda, 8. lipnja 2011.

AMD oživljuje njegova 'FX' brand za brzinu nakaze, leksikonu ljubavnici

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/07/amd-resurrects-its-fx-brand-for-speed-freaks-lexicon-lovers/:

Vidjeli smo AMD-ov stari "FX" nadimkom ponovio na leaked cijenu list nedavno, ali nismo mogli biti sigurni u njegovu važnost. Sada AMD je potvrdio da je zaista vraćaju FX brand da označi hardver usmjerene na igrače i grafike entuzijasta. U skladu sa svojim sklonost za komplicirane taksonomija, čipova koristit će uskrsnuti značku a ne na pojedine proizvode, već na desktop platformama koje kombiniraju top-of-the-range komponente - uključujući i predstojeće Scorpius platformu koja će se sastojati od 9 - serija čipseta, HD 6000 serija diskretne grafike i otključan osam-core CPU Zambezi. To je sve dio AMD-ovog nastojanja da se trga do Intel i sebe predstaviti kao PC igra izboru, te u tu svrhu tvrtka je također otkrio da je partnerstva s više igre programeri potaknuti korištenje njegove HD3D, Eyefinity i Dual grafičke tehnologije. Cijeli PR (prekomjerno nomenklature i sve) je nakon pauze.

Nastaviti čitanje AMD oživljuje svojim 'FX' brand za brzinu nakaze, leksikonu ljubavnici

AMD oživljuje njegova 'FX' brand za brzinu nakaze, leksikonu ljubitelji prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 7. lipnja 2011 22:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor AMD | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar