srijeda, 8. lipnja 2011.

Steve Jobs otkriva Appleov novi svemirski brod kampusa, naziva "najbolje poslovne zgrade na svijetu '(video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/08/steve-jobs-reveals-apples-new-spaceship-campus-calls-it-the-b/:
Nedugo nakon uzimanja pozornici na WWDC, Steve Jobs je napravio jedan nastup pred Cupertinu Gradsko vijeće pitch lokalne vladajuće tijelo na Apple's ambiciju izgraditi novi kampus. Mjesto za bujan, četiri priče, "ljudskih razmjera" zgrade kući 13.000 zaposlenika je izvorni dom HP-računalnih sustava podjele, zemlja koja je nedavno prodana za Apple. Imovine trenutno je obuhvaćeno niz velikih puno asfalta parkiralište. Appleov plan će se povećati pokrivenost krajolik 20 do 80 posto uz pomoć viši arborist Stanford, koji će pomoći vratiti neke od autohtonih biljnih život imovine, uključujući i marelica voćnjaka. Apple planira učiniti u kampusu 'energetsko središte objekta primarne snage generatora korištenjem prirodnog plina i ostalih "čiste energije" izvora - grad jednostavno će se osigurati rezervne snage kada je to potrebno. Naravno, ono što bi Jobs prezentacija biti bez nekoliko izbora superlativima? U tom slučaju, Jobs tvrdi da novi zakrivljena stakla objekt će biti "najbolji poslovni objekt u svijetu", u mami studente arhitekture zabrinuti za zavirite. Apple planira prevrnuti zemlju u 2012 sa 2015 premjestiti-in date.

Kao stranu, to je fascinantno (i da, zabrinjavajućim) promatrati Gilbert Wong, gradonačelnik Cupertinu, vriskanje na Steve's "šale" kao udario učenica, ide tako daleko da lane nad svojim ipad 2 ispred skupštine. Za njegov dio, Jobs Čini se da gristi svoj jezik u nekoliko burzi osobito kada je jedan član gradskog vijeća pokušava iznuditi besplatni WiFi iz Apple u prividni quid pro quo. Kliknite da vidite što smo mislili.

[Hvala, GB]

Nastaviti čitanje Steve Jobs otkriva Appleov novi svemirski brod kampusa, naziva "najbolje poslovne zgrade na svijetu '(video)

Steve Jobs otkriva Appleov novi svemirski brod kampusa, naziva "najbolje poslovne zgrade na svijetu '(video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. lipanj 2011 03:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Cupertino | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar