srijeda, 8. lipnja 2011.

Financial Times web app debi za IOS, više tablets doći (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/06/08/financial-times-web-app-debuts-for-ios-more-tablets-to-come-vi/:
Nije često da smo dobili priliku da spomenuti The Financial Times Playboy Magazine u istoj rečenici, ali dvije publikacije imaju barem jednu stvar u zajedničke : App Store averziju. Danas, FT lansirao novu, posve web-based app, dizajniran za zaobilaženje iTunes (Apple i 30 posto prihoda rez) uopce. U radu se tvrdi da je njegov singl, cross-platforma app će joj omogućiti da problem ažuriranja s više frekvencija, a dostizanje publike koja se proteže daleko izvan IOS carstvo. Iako pretplate usluga dostupna samo za iPhone i ipad korisnici u ovom trenutku, verzije catered za Galaxy tab, Xoom i playbook korisnici dolaze uskoro. Možda je još važnije, međutim, je ono što ovaj potez mogao značiti za druge izdavače - mnogi od kojih nisu uzeti previše ljubazno za Appleov pretplatu prihoda i razmjenu podataka . prakse FT urednik Rob Grimshaw kaže kako je njegov rad "ne planira povući iz bilo koje aplikacije dućan ", ali ako se sustav pokaže održiv, to bi moglo otvoriti vrata za druge da slijede svoje vlastite, slično HTML5-based ulaganja, u nadi da će zadržati puni prihoda i pristup informacijama pretplatnika. Mi ćemo morati pričekati i vidjeti hoće li ovaj iTunes egzodus ikada materijalizira, ali u međuvremenu, IOS korisnici mogu pogoditi izvor link uživati ​​u novi app, dostupan za besplatno do 14. srpnja. Drugi, pak, može glava prošlosti break vidjeti demo video, ispričana na odgovarajući način milozvučan, britanski tonove.

Nastaviti čitanje Financial Times app debi za web IOS, više tablets doći (video)

Financial Times web app debi za IOS, više tablets doći (video) prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 8. lipnja 2011 02:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Reuters | izvor Financial Times | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar