utorak, 10. svibnja 2011.

Advent je Vega tablet dobiva malo slađe uz dodatak Android 3.0 (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/10/advents-vega-tablet-gets-a-little-sweeter-with-the-addition-of/:
Postoji obilje android tablets vani, ali svakako može učiniti mnogo gore nego došašća Vega sa svojim Tegra 2 iznutricama i £ 199 ($ 326) početne cijene. Vi svibanj uzeti problem sa svojim zastarjelim OS, ali srećom par hakeri su zamijenili zastarjele Vega's android 2,2 s heaping pomaže u Honeycomb. To je trenutno alpha release, pa dok widgete i aplikacije rade dobro, kamera mogućnosti, ekran rotacije, web-surfing na WiFi, a većina sve ostalo trenutno je off limits. Tu je još puno posla koji treba obaviti, ali vidim došašća je škriljevac trčanje mastan glatke android 3,0 sa samopouzdanje (čak i ako neslužbeno) čini nas misle da je bolje jeftino nego ikad prije. Provjerite kako izgleda Vega sportske svoj gladak nove teme u video nakon pauze.

Nastaviti čitanje Advent's Vega tablet dobiva malo slađe uz dodatak Android 3.0 (video)

Advent je Vega tablet dobiva malo slađe uz dodatak Android 3.0 (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 10. svibanj 2011 01:01:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor tablet Roms | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar