utorak, 10. svibnja 2011.

Nove spoznaje 'ThinSink tvrdi naslov svjetskih najtanji zrakom hlađen hlađenje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/09/novel-concepts-thinsink-claims-title-of-worlds-thinnest-air-co/:
Odvodi topline se obično ne može biti najuzbudljivija vrsta komponente - ali najtanjeg na svijetu zrakom hlađen hlađenje? To je ... nešto. Prema narod na nove spoznaje, svoje nove kreditne kartice veličine, debljine 0.75mm ThinSink sada je postavio zahtjev za taj naslov, i to uskoro može dovesti do tanji tablets, prijenosna računala i monitora. Štoviše, unatoč svojim malim dimenzijama, tvrtka tvrdi da ThinSink još uvijek ima hlađenja "25 puta veći od današnje najbolje mikroprocesor odvodi topline", i to troši samo 0,031 W električne energije, kada opremljen ventilatorom vrti na 6.000 okretaja u minuti. Oni zainteresirani za vrednovanje jedinica će imati do tanjura preko težak 750 dolara, no tvrtka obećava da će biti jeftinije u većim količinama, te napominje da ona također može biti otisnut ili nanosi od metala ili plastike, jer samo se sastoji od dva tanka ravnim dijelovima osim motora.

Nastaviti čitanje nove spoznaje 'ThinSink tvrdi naslov svjetskih najtanji zrakom hlađen hlađenje

Nove spoznaje 'ThinSink tvrdi naslov svjetskih najtanji zrakom hlađen hlađenje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 9. svibanj 2011 18:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Nove spoznaje | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar