utorak, 10. svibnja 2011.

Grafena-powered web mogao skinuti 3-D filmove u sekundi, daje MPAA noćne more

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/10/graphene-powered-web-could-download-3-d-movies-in-seconds-give/:
Grafena modulator
Grafena , postoji li išta što ne može učiniti? Istraživači su već pokušava da ga stavite u procesorima , gorive ćelije i baterije - sada vaše internet priključak mogu dobiti deset puta brže zahvaljujući silicij nasljednika. Istraživači na Sveučilištu Berkeley stvorili su maleni, jedan atom debljine modulatori koji bi mogli prebaciti podatke nose svjetlo na i off u fiber-optičkih veza mnogo brže nego što trenutne tehnologije. Osim za trčanje na višoj frekvenciji (tim vjeruje da će razmjera sve do 500GHz - moderna modulatori trčanje oko 1GHz) manji, 25-mikrona veličine znači tanji kablovi mogu se koristiti, smanjenje kapaciteta i daljnje jačanje brzinama. Vježbe su već prešli 100 terabit prag i grafena mogla gurnuti da je čak i veći, ali mi smo još uvijek zapeli bulji u ekran međupohrana svaki put ćemo pokušati Netflix Degrassi.

Nastaviti čitanje grafena-powered web mogao skinuti 3-D filmove u sekundi, daje MPAA noćne more

Grafena-powered web mogao skinuti 3-D filmove u sekundi, dajte MPAA noćne more prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 10. svibanj 2011 05:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar