utorak, 10. svibnja 2011.

Navodnog sedmi-gen iPod nano pjegavi, kompletan sa 1,3 megapixel kamerom

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/10/purported-seventh-gen-ipod-nano-spotted-complete-with-1-3-megap/:
Je li to Apple's next iPod nano ? To je ako mislite da ljudi iz Tajvana Apple.pro website koji, kao što svibanj podsjetiti, također nedavno dobio svoje ruke na navodni sljedeći-gen iPod nano šasije koja izgleda kao da odgovaraju kompletan uređaj na slici gore. Kao što možete vidjeti, velika promjena ovdje je dodatak ugrađeni fotoaparat koji je rekao da se 1,3 megapiksela, koji izgleda kao da su također pokazali isječak iz putu, iako se ne čini da se onesvijestiti obris gdje se moglo biti. Naravno, ključna riječ ovdje je navodno - njezin kredit, neki od web-mjesta propuštanja doista su oštro kritizirao u prošlosti, ali još uvijek bih preporučiti uzimajući ovaj jedan s rezervom za sada.

Navodnog sedmi-gen iPod nano pjegavi, kompletan sa 1.3 megapixel kamera prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 10. svibanj 2011 14:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Apple Insider | izvor Apple.pro | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar