utorak, 10. svibnja 2011.

Pioneer AVIC-ZH09 GPS navigacijski sustavi se prošireni stvarnosti na cesti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/09/pioneers-avic-zh09-gps-navigation-systems-take-augmented-realit/:
Iako je svibanj ne biti prvi GPS navigacijski sustav koji smo vidjeli sportske prošireni stvarnosti , Pioneer-ov najnoviji in-crtica seriji može ponuditi prvi izgrađen-ins dovesti AR na otvorenoj cesti. Korištenje vjetrobran-montirana kamera, AVIC-VH09CS i AVIC-VH09 stream live snimke na 7-inčni zaslon u crtica, dodavanje slojeva od relevantnih informacija na real-time video. Između ostalog, AR-mogućnosti pružiti vizualne poticaje koji upozoriti vozača na nadolazeće promjene semaforima i točnu udaljenost od sljedećeg skretanja. Oba sustava sport USB porta, čitač SD, CD i DVD pogoni, i Bluetooth. Pioneer će pustiti ih izgubiti u Japanu krajem ovog mjeseca za što je još neobjavljen iznos, ali to izgleda kao američki vozači će morati držati valjanje s običnom starom stvarnost za sada.

Pioneer AVIC-ZH09 GPS navigacijski sustavi se prošireni stvarnosti na cesti prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 9. svibanj 2011 21:11:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink CrunchGear | izvor Pioneer Japan | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar