utorak, 10. svibnja 2011.

Električni Land Rover čini način lakše prišuljati kukavički lavova

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/09/electric-land-rover-makes-it-way-easier-to-sneak-up-on-cowardly/:
To je vjerojatno nemoguće ići na safari u Afriku, bez bilo kakve utjecaja na okoliš na sve - posebno na one gdje se snimanje stvari je uključen - ali ovo je svakako korak u pravom smjeru. Baterija proizvođač Axeon ima teamed up s Jaguar Land Rover Južnoj Africi ponuditi gledateljima životinje / lovci zeleniji način da biste dobili okolo, opremanja Defender 110 High Capacity Pick Up sa bateriju gdje dizel motora obično ide. Novi izvor energije prekida automobila emisija i tišine motora, čineći ga lakše prišuljati na biljni i životinjski svijet. Ovaj koncept vozila (ne Rover prvi pokušaj da se zelene stvari ) je debi na INDABA sajmova ovoga tjedna u Južnoj Africi, tako da će sada biti vremena da se upozorenje bilo antilope u vašem životu.

Nastaviti čitanje Electric Land Rover čini način lakše prišuljati kukavički lavova

Električni Land Rover čini način lakše prišuljati kukavički lavovi prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 9. svibanj 2011 22:06:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Auto123 | izvor Axeon | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar