utorak, 10. svibnja 2011.

Unutarnja e-poštu otkrivaju Google očaja nad Skyhook Android baviti Motorola

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/10/internal-emails-reveal-googles-desperation-over-skyhooks-andro/:
Dok Skyhook je tužbu protiv tvrtke Google je u tijeku od rujna, mi smo još čuti potonji strani priče za borbu protiv leđa anti-natjecanja potraživanja. To sve se promijenilo da sada sud države Massachusetts je objavio zbirku interne e-mailove iz Mountain View, prolijevanja svjetlo na neke razloge iza Motorole - i očito Samsung je, kao i - napuštanje Skyhook's XPS mjesto usluga na Android telefone. Konkretno, ubrzo nakon posla je najavio u travnju 2010, product menadžera Android je postao zabrinut da takav sporazum će se povući više proizvođača daleko od Google Lokacija Service, čime ugrožava sposobnost tvrtke za održavanje i poboljšanje svog položaja bazu podataka kroz nastavak prikupljanja podataka. "To bi bilo strašno za Google", napisao je menadžer.

Sajam dovoljno, ali ovdje dolazi sočan dio priče: u sljedećeg mjeseca, Google obavijestio Motorola da nije sretan s načinom na koji Skyhook mješavine podatke o lokaciji sa WiFi, GPS, i stanični signal. Ili u Google riječi: ovo je podataka "kontaminacije". Unatoč Motorola opovrgava takve brige, tjedan dana kasnije obavijestio Skyhook da Google je rekao da je njegova Moto izbor za third-party mjesto usluga ", čini uređaj [ Droid X ] više ne Android kompatibilni. " To nije točno jasno što ovaj kompatibilnost pitanje, ali je vjerovao da će biti konačan razlog da prisiljen Motorola - biti blizak prijatelj od Google - da ispadne Skyhook je XPS u korist Google Lokacija Service. Ako ste još uvijek ne osjeća žao za Skyhook, onda imajte na umu da je prošlog mjeseca Google nazvao "neutemeljene žalbe" i "tanko prikrivene ribolov ekspedicije" za unutarnje Google dokumente i poruke e-pošte. Smiješno dovoljno, jedan e-mail citati Android menadžer kaže da je očito da telefon proizvođači da "smo pomoću kompatibilnost kao klub kako bi ih učiniti stvari koje mi želimo." Pitanje je: u kojem smjeru će klub ljuljačka sada da dvije tvrtke su to bore u sudu?

Unutarnja e-poštu otkrivaju Google očaja nad Skyhook Android bave Motorola prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 10. svibanj 2011 05:45:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New York Times | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar