utorak, 10. svibnja 2011.

Touchscreen prototip donosi lažni kukaca na život s taktilnim senzacija (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/05/10/touchscreen-prototype-brings-fake-insects-to-life-with-tactile-s/:
Laboratorija, koji nas je sve naučio da ljubav opet preko ljubljenje stroj je leđa, a ovaj put, srećom, to je dobio svoje misli na druge stvari. Kajimoto Labs na Tokyo's University u elektro-komunikacije pokazao off prototip za touchscreen sposobnu za prijenos taktilnih informacija kao mjesto na zaslonu ikona u korisničkom dlan, dok sloj gela smještena iza ekrana pomaže da u skladu s oblikom osjet- primati ruku. Što bi korištenje moglo takva tehnologija služi? Pa, ima sigurno puno potencijala ovdje - preuzeti, na primjer, slabovidne korisnike, koji inače ne bi puno informacija iz zaslon osjetljiv na dodir. Manje plemeniti primjer je ponuđeno od strane predstavnika iz laboratorija u obliku igre, gdje korisnik može osjetiti mravi puzeći na njegove ili njezine ruke. Zastrašujući, a nadamo se nije kompatibilan sa laboratorij prijašnji izum. Video zaslon osjetljiv na dodir nakon pauze.

Nastaviti čitanje Touchscreen prototip donosi lažni kukaca na život s taktilnim senzacija (video)

Touchscreen prototip donosi lažni kukaca na život s taktilnim senzacija (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 10. svibanj 2011 15:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink DigInfo | izvor Kajimoto Labs | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar