ponedjeljak, 25. travnja 2011.

T-Mobile dobivanje G2x Gingerbread "prije nego što biste očekivali", ne može biti quad-band telefon

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/24/t-mobile-g2x-getting-gingerbread-sooner-than-youd-expect-may/:
Pronašli smo T-Mobile G2x biti dragulj telefon, blagoslovljen s obje brz dvojezgreni čip i potpuni nedostatak bloatware vas može očuvati od uživaju sirovom mišića, ali teško je poreći da će to biti još bolje uz nekih nevezanih Gingerbread preljevima. Ako se osjećaju na isti način, onda nam se pridruže u slavlju neke vesele vijesti - T-Mobile Tweets koje android 2,3 dolazi do G2x "uskoro". Prijevoznika službeni Twitter feed dodaje da Gingerbread već bio testiran na uređaju čak i prije lansiranja, ali nažalost ne jelo na potencijalno više mračan situaciju - mi smo sluha (i našli u testiranju) da G2x ne može zapravo biti slušalicu quad-band GSM, a mi smo imate problema s dobivanje otključana verzija za spajanje na AT & T 3G mreže. Trenutačno čekaju komentar, i da će pustiti te znati što čujemo.

T-Mobile dobivanje G2x Gingerbread "prije nego što biste očekivali", ne može biti quad-band telefon prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 24. travanj 2011 18:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TmoNews | izvor Tmobile (Twitter, 1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar