ponedjeljak, 25. travnja 2011.

Inhabitat tjedan u Green: solarni panel ceste, plutajući golf, a auto 2,564.8 MPG utrke

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/24/inhabitats-week-in-green-solar-panel-roads-floating-golf-and/:
Svaki tjedan našim prijateljima u Inhabitat rekapitulacija tjedan najzanimljivijih zbivanja zelene i čiste tehnologije vijest za nas - to je Tjedan u Zelena.

Izgradnja tehnologija je dobio strašan poticaj ovaj tjedan kao Inhabitat izvijestio je novi tip grafena super papira koji je 10 puta jači od čelika i šest puta kao svjetlost. Također je uzeo pogledati na nekoliko izvanredan novih infrastrukturnih projekata iskakanje oko svijeta - od samodostatan plutajući golf terena na Maldivima u Londonu svjetlucav novi žičarom sustav , u Nizozemskoj 'plan da Punjenje svojim prometnicama s solarni paneli .

Govoreći o vrućim asfaltom, ovaj tjedan iznimno učinkovit Alerion utrke auto utro stazu na Shell Eko-maraton, zabilježivši u nevjerojatno 2,564.8 milja po galonu. U međuvremenu, Fisker je najavio da je njegova seksi električni sedan Karma će pogoditi put ovog ljeta, i bili smo iznenađeni da čuju da Marcelo da Luz je bio prisiljen povući svoj ​​solarni X 1 automobil preko Ontario cestu zbog propisa. New York Auto Show je također započeo s eksplozije ovaj tjedan kao Lexus predstavio svoj ​​sljedeći-gen LF-Gh koncept hibridnog Porsche i izbacila 911 GTR 3 u Facebook colorway koji je dobio puno "voli".

Konačno, gledali smo na nekoliko futurističkih primjer nosive tehnologije ovog tjedna, uključujući par Robocop poput naočale koje su sposobne skeniranja 400 lica po sekundi na javnim događajima. Također smo donijeli vam sjajan LED ruksak koji vam omogućuje bicikliste poslati signal vozačima, zagađenja otkrivanje t-shirt , i sat koji govori vrijeme pletenja novi šal svake godine .

Inhabitat tjedan u Green: solarni panel ceste, plutajući golf i 2,564.8 MPG utrke auto prvobitno pojavio na Engadget dana sub, 24. travanj 2011 21:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj |

Nema komentara:

Objavi komentar