ponedjeljak, 25. travnja 2011.

PSN dolje zbog "vanjskih upada," nema vijesti na popravak, kreditne kartice sigurnost

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/sDeftyekdJ4/playstation-network-still-down-due-to-external-intrusion.ars:

Više od 72 sata nakon što je prvi otišao dolje, PlayStation Network je još uvijek offline, neugodno milijune lojalnih kupaca PlayStation 3 koji ne može igrati svoje igre preko mreže. Nema Portal 2 co-op, bez Mortal Kombat utakmice, bez doma. Vaš PlayStation 3 je offline. U ažurirati tijekom vikenda, Sony Patrick Seybold potvrdio je da je ispad zbog jednog ili više hakera napadaju sustava. Evo puni izjava .

Vanjskih upada na naš sustav je utjecao na naše PlayStation Network i Qriocity usluge. Kako bi se provela temeljitu istragu i provjeriti glatka i siguran rad naše mreže usluga ide naprijed, mi isključen PlayStation Network & Qriocity usluge na večer u srijedu, 20. travnja. Pružanje kvalitetnih zabavnih usluga za naše klijente i partnere je naš najviši prioritet. Činimo sve što možemo kako bi riješili ovu situaciju brzo, i još jednom Vam se zahvaljujemo na strpljenju. Mi ćemo nastaviti kako bismo vas obavijestili čim smo dodatne informacije za podijeliti.

Dobra vijest? Igre još uvijek možete ažurirati! Ja sam u procesu ugradnje tri različita ažuriranja za igru ​​koja nije out yet. Kao što možete vidjeti, ja sam sve o gleda na svijetle strane tih situacija.

Također se čini da je ovaj ispad je uzrokovao Sony govedina gore sigurnosti. "Naši napori da se riješi ovo pitanje uključuje re-izgradnja našeg sustava za daljnje jačanje naše mrežne infrastrukture," Seybold napisao je u još jedan update . "Iako je ovaj zadatak je vremena, odlučili smo da je vrijedno vremena potrebno osigurati sustav sa dodatnu sigurnost."

To je sve lijepo i dobro, ali sustav je down za dana, Sony je potvrdio da je pod zlonamjernog napada, i PlayStation Network ima pristup mojim podataka o kreditnoj kartici. Ne bi li bilo sjajno da znam da li je informacija je sigurno? Također bi bilo lijepo kad bismo imali neku vrstu procijenjeno vrijeme kada ćemo biti u mogućnosti igrati naš online igre ponovno. Da, PlayStation Network je besplatna usluga, ali ukazuje da se čini kao izgovor. Igrači očekujući da će biti u mogućnosti igrati njihovu online igre, pogotovo na vikend odmor, su dužni da se uznemirila. To nije samo slučaj uzimajući ono što plaćate.

Posvemašnjega nedostatka transparentnosti boli. Hoćemo li moći igrati online uskoro? Trebamo li odustati naše kreditne kartice? Odgovore na ova pitanja bi bilo divno.

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar