ponedjeljak, 25. travnja 2011.

Lenovo 7-inčni Saće tableta dolaze Q4 prema pukotina PDF, Le OS genetika u tow

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/25/lenovo-7-inch-honeycomb-tablet-coming-q4-according-to-leaked-pdf/:
Hot na petama od juccerassnja procurila 10,1-inčni ThinkPad tablet dolazi još jedan sočan malčice o drugom narednom uređaj od Lenova. To je moj sljedeći izvještaje da je u PC-maker ima 7-inčni Saće opremljena škriljevca u cjevovod sportske visoke rezolucije 1280 x 800 zaslon i ARM dual-core procesor. Slajdova također ukazuju na prisutnost "Lenovo obitelj UI", što najvjerojatnije znači Le OS . Izdanje navodno je trebao (uh) za Q4, ali s obzirom na prisutnost rezervirano mjesto slike i činjenice da su ti slajdovi su najmanje mjesec dana stari, većina toga je podložan promjenama. Ipak, nadamo se Lenovo potrebno vrijeme da se stvari pravo sa svojim Saće prilagodbe, jer je njegova malo razlikovanja dotakne da učiniti sve razlike u burgeoning moru ekrana-centric uređaja.

Lenovo 7-inčni Saće tableta dolaze Q4 prema pukotina PDF, Le OS genetika u tow prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 25, 2011 15:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Ovo je moj sljedeći | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar