ponedjeljak, 25. travnja 2011.

Elon Musk kaže SpaceX će poslati čovjeka u svemir u tri godine, Mars u sljedeća dva desetljeća

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/25/elon-musk-says-spacex-will-send-a-man-to-space-in-three-years-m/:
Elon Musk nikada nije bio jedan od stidljiv izradu podebljano predviđanja , što je razlog zašto nismo iznenađeni da čuju da je velike nade za budućnost svemirskog putovanja. U nedavnom intervjuu Wall Street Journalu, SpaceX osnivač je njegova tvrtka će se "vjerojatno" staviti čovjeka u svemiru u iduće tri godine, u nadi da će slanje putnika na Mars u idućih deset do 20 godina. Ranije ovog mjeseca, Musk je tvrtka predstavila planove za "najmoćnija svjetska raketa," Falcon Heavy , samo nekoliko tjedana prije nego će primiti 75 milijuna dolara iz NASA-e kako bi se poticati razvoj svojih komercijalnih spaceflight projekata. Mošusa, čini se, približava tih projekata s gotovo sveta osjećaj dužnosti. "Budućnosti u kojoj čovječanstvo je vani istražuje zvijezde je nevjerojatno uzbudljivu budućnost, i nadahnjuje," objasnio je on, "i to je ono što mi pokušavamo pomoći kako bi se dogoditi." Šef na prošlost break vidjeti cijeli intervju (razgovor prostor počinje oko 13:00 oznaku).

Nastaviti čitanje Elon Musk kaže SpaceX će poslati čovjeka u svemir u tri godine, Mars u sljedeća dva desetljeća

Elon Musk kaže SpaceX će poslati čovjeka u svemir u tri godine, Mars u sljedeća dva desetljeća prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 25. travanj 2011 13:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink AFP (PhysOrg) | izvor WSJ | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar