ponedjeljak, 25. travnja 2011.

Panasonic je Gyutto e-bike ima mjesta za dvoje, zapravo čak i tri

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/25/panasonics-gyutto-e-bike-has-room-for-two-actually-even-thre/:
Ok, tako da slika prikazuje samo jedno dijete mjesto na ovom novom servo bicikl iz Panasonica, ali dizajneri računati vam može stati još jedan na leđima. To se zove Gyutto i omot neke divan tehnologiju da bi ga sigurno za trio. Za početak, kako bi se spriječio rušenja bicikl kada se park, kickstand aktivira zaključavanje na ručkama, što prednji kotač kruta. A da bi vam putovanje u pravom smjeru do strmog brda, 8Ah litij-ionska baterija donosi neke visokog okretnog momenta moći pomoći, dobar za 36 km na jednom punjenju - bolje od nekih drugih . Govoreći o strmim, cijena će raditi na oko $ 1.780 (uključujući i dvije dječje sjedalice) kada bicikla je izdan u Japanu 23. svibnja. Isti novac će dobiti mini verziju s manje (20-inča) kotačima. To je puno potrošiti na nekoliko nezahvalno rugrats, ali barem nećete morati pumpa one pedale tako teško.

Panasonic je Gyutto e-bike ima mjesta za dvoje, zapravo čak tri prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 25, 2011 07:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Tech-Na! | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar