ponedjeljak, 25. travnja 2011.

Geely McCar dolazi s električni skuter za ljude koji mrze hodanje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/25/geely-mccar-comes-with-an-electric-scooter-for-people-who-hate-w/:
Nađi korištenja noge nezgodan? Evo Geely McCar, ultra kompaktan, automobil s dvoja vrata koja još uvijek uspijeva ugurati električni skuter u leđa. Geely, kineske tvrtke koja sada posjeduje Volvo, nada se da ćete ga koristiti za sve, od golfa do navigacije i nekontroliranog urbanog širenja na poprijeko Mall of America parkirališta (i onda se na sprovođenju Cinnabon jednom kada ste unutra). Sam auto dolazi u dvije verzije: sve-električni s jedne 12kWh bateriju koja tvrdi do 93 milja na naplatu, i hibridni iteracija koji obećava do 31 milja na samo električne energije i 373 na mješavinu plina i struje . Skuter, u međuvremenu, može trajati i do 18 milja - i biti zamijenili za invalidska kolica za osobe s invaliditetom. Od debi na Shanghai Auto Show, tu je bilo riječ o tome da li će McCar brod Amerike, zašto je ovaj aranžman otkucaja pakiranje svoj skuter - ili koliko McDonald's loathes to ime.

Geely McCar dolazi s električni skuter za ljude koji mrze hodanje prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, travanj 25, 2011 13:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Technabob , DVICE | izvor Rođen Rich | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar