ponedjeljak, 25. travnja 2011.

Olympus još uvijek zaljubljen E-serije DSLR, ali teases novi Micro Four Thirds objektive za vas zbuniti

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/24/olympus-still-loving-e-series-dslrs-but-teases-new-micro-four/:
Micro Four Thirds faktor obrazac može biti uvjerljiv izbor za one koji traže prenosivost uz povoljne cijene i kvalitete primjetan, ali nema sumnje da su mnogi ljudi su još uvijek vjerni konvencionalnom DSLRs. Ako ste jedan takav Olympus navijač koji je zabrinut za sudbinu većeg E-serije crta, šara ne: Akira Watanabe, šef razvoja proizvoda, uvjeravali da PCPOP E-serije modela jedinstvenih značajki su ovdje da ostanu, iako je njegovo tima još uvijek razmišljajući nad ideju zamjene proračuna triple-znamenkasti linije (kao što je E-620 ) s PEN- serije, kako je predložio njegov kolega ranije . No, prebacuje fokus natrag na PEN, Watanabe zadirkivali da je njegova posada u razvoju neke MFT leće za jačanje portfelja, iako je malo otkriva, osim da su ovi će dostaviti korisnike koji imaju specifične fotografske potrebe. Vrlo zanimljiv doista - možda neke ljubavi Fisheye i tilt-shift?

Olympus još uvijek zaljubljen E-serije DSLR, ali teases novi Micro Four Thirds objektive da se zbuniti vas prvobitno pojavio na Engadget na ned, 24. travanj 2011 19:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor PCPOP | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar