subota, 23. travnja 2011.

DirecTV je ipad, iPhone, android aplikacije će također imati HBO Idi streaming 2. svibnja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/22/directvs-ipad-iphone-android-apps-will-also-have-hbo-go-strea/:
Baš kao i web verzije HBO Idi i Max Kreni su dostupne i putem vlastite web stranice i raznih usluga portali , DirecTV je najavio da će uključivati ​​pristup do njih u svoje aplikacije na ipad , iPhone i "odaberite Android uređaje "u isto vrijeme native Idi aplikacije pokrenuti . Nema riječi o tome što ograničenja mogu biti postavljena na Android, ako je samo Froyo ili noviji hardver uz Flash pristupačnost, onda to je jedna stvar, ali Netflix stilu DRM tie up može dokazati da će biti puno više frustrirajuće za našu igru prijestolja streaming planova. Objava je uslijedila iz directv službene Twitter račun, koji pokazuju aplikacije bi napredak onkraj puke i daljinski upravljač DVR raspoređivanje na isti datum prije 2 svibnja zadirkivali u HBO-prikolice YouTube - mi ćemo pričekati i vidjeti koliko dugo je potrebno da bude integriran u sličnim aplikacije od konkurencije poput Comcast i Verizon FiOS.

DirecTV je ipad, iPhone, android aplikacije će također imati HBO Idi streaming 2. svibnja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 22, 2011 18:47:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor @ DirecTV (cvrkut) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar