subota, 23. travnja 2011.

Ford čini popis od 25 najviše EV-friendly gradovi, još uvijek voli prodaja automobila na stanovnike drugdje

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/22/ford-makes-list-of-the-25-most-ev-friendly-cities-still-likes-s/:
Dakle, si vidio Volt , Leaf , ili Focus Electric i bili su uvjereni da ide zelena, ali niste sigurni je li vaše lokalne općine je kao eko-friendly kao i ti. Pa, Ford je učinio svoju domaću zadaću za tebe (bez čak i za zahtjevne ručak novac u zamjenu), i identificiran "25 Većina električno vozilo-Ready gradova" u SAD-u. Što čini metropolom zaslužuje takav status u očima Blue Oval dječaci? Komunalne strukturu koja omogućava off-vrh punjenja, za početak, plus smanjena birokracije za dobivanje vašeg EV dozvola i inspekcija, poticaji za prijeboj up-front troškovima kupac, urbanističkih planova za punjenje infrastrukture , i EV-friendly grad savjetodavni odbori. Ako je Vaš grada nedostaje u tim područjima, možda je vrijeme da daju svoj grad branitelja prsten - dio se eko-ratnika je politički aktivizam, zar ne? PR-a nakon pauze.

Nastaviti čitanje Ford čini popis od 25 najviše EV-friendly gradovi, još uvijek voli prodaja automobila na stanovnike drugdje

Ford čini popis od 25 najviše EV-friendly gradovi, još uvijek voli prodaje automobila za stanovnike drugdje prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 22, 2011 20:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Autoblog Green | izvor Plićak | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar