subota, 23. travnja 2011.

SLG 3000 scanline generator donosi prljavim igrama s modernim prikazuje (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/23/slg-3000-scanline-generator-brings-grimy-gaming-to-modern-displa/:

Kao vrijedni kao i mi o tome drže li na istom nivou od apsolutno svake strašan novi gadget da hits tržištu, svaki u jednom a čak mi nedostaje pravi dragulj. Slučaju u točki: Arkade Forgea SLG 3000 scanline generator, koji daje svoje naizgled besprijekoran HD zaslon atavizam makeover. Kao što ime sugerira, a deminutiv odbor djeluje kao srednji čovjek između VGA kompatibilnim uređajem i TV, vraćaju u slatke nesavršenosti koje rano označena konzola igre. Stvar Zatraži niz DIP prekidača i potenciometar za podešavanje scanlines i rješenje prema vašoj želji. Možete zemljište jedan od vlastite u izvor link za 50 €. U međuvremenu, međutim, predlažemo vam check out video nakon pauze vidjeti zašto nismo mogli podnijeti da neka ovaj pobjeći - čak i ako je nekoliko mjeseci star.

Nastaviti čitanje SLG 3000 scanline generator donosi prljavim igrama s modernim prikazuje (video)

SLG 3000 scanline generator donosi prljavim igrama s modernim prikazuje (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 23, 2011 08:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Retro Thing | izvor Arkada Forge | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar