subota, 23. travnja 2011.

Tjedan u Apple: lokacija praćenje je svi bijes

Zanimljive vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Rin-NllIJNo/week-in-apple-location-tracking-is-all-the-rage.ars:

Ovaj zadnji tjedan je bio zauzet jedan za Apple vijesti. IPhone 3G i ipad očito zadržati log datoteku svakom mjestu ste ikada bili li koristite GPS ili ne, i kongresmeni su uzimajući uznemireni o tome. Osim toga, Apple je tužio Samsung za kopiranje i njegove UI proizvod dizajnira, Adobe je najavio da će usvojiti HTTP Live streaming na IOS uređajima, čuli smo neke nove bijele iPhone glasina, i još mnogo toga. Imamo Roundup pravo ovdje:

Kako Apple prati vaš položaj bez suglasnosti, i zašto ga pitanjima : log datoteku na vašem 3G-omogućen iPhone ili ipad pokazuje gotovo svakom mjestu si bio u svijetu, da li su pomoću GPS ili ne. Ars istražuje implikacije ovog vrlo uznemirujuće otkriće da je praćenje podataka općenito otkriva samo po nalogu suda je dostupna svima s pravom alata.

Adobe baca u ručnik, usvaja HTTP Live Streaming za IOS : nadolazeće verzije Flash Media Server će se koristiti HTTP Live Streaming poslati video na IOS uređajima, kao i kompatibilni HTML5 preglednika nedostaje Flash plug-in.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar