subota, 23. travnja 2011.

Pitajte Engadget: Najbrži dizanje / pečenja point-and-shoot fotoaparat?

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/22/ask-engadget-quickest-booting-firing-point-and-shoot-camera/:
Znamo da imate pitanja, a ako ste dovoljno hrabri da pitati svijet za odgovore, ovdje je izlaz da to učinite. Ovaj tjedan je Engadget Postavite pitanje dolazi nam iz Dan, koji je potpuno nestalo više od života najbolje trenutke zbog trom početak brzinama pronaći na većini point-and-shoot kamera. Ako ste u potrazi za poslati upit vlastitog, kap nam liniju na pitati [at] Engadget [dawt] com.
"Mi moramo digitalni fotoaparat koji može biti uključen i protupožarni isključeno da prvi metak brzo. To nije obično prate statistike o svim pregled stranice, i nitko ne izgleda kao da su ove informacije za svaku kameru. Nadali smo se ostali čitatelji mogu obavijestite nas što što mala digitalne kamere mogu pucati od svoje prve slike u pod drugi (idealno u pola sekunde). Bilo treba biti mala, ali uglavnom, samo stvarno brzo u funkciji. Hvala! "
Brzi? Kamera? Got it. Imaš kakve preporuke? Shout 'em u nastavku ... s žurbe!

Pitajte Engadget: Najbrži dizanje / pečenja point-and-shoot fotoaparat? prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 22, 2011 23:33:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar