subota, 23. travnja 2011.

GigaPan Epic Pro robotskom kamerom montirati dobiva ažurirati na firmware inačici 171

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/23/gigapan-epic-pro-robotic-camera-mount-gets-upgraded-to-firmware/:
GigaPan Epic Pro je zainteresiran za stvaranje neke prilično monumentalna i vrlo detaljne panoramske slike , a sada gigapixel gadget dobivanje nadogradnju. Najnoviji firmware ažurirati na robotskom kamerom montirati donosi još više izloženosti po poziciji, "posvećena ogledalo lock-up" za pozamašan leće, i vrijeme pokazati da vam kaže koliko dugo će se raditi svoj panoramski magije. Između ostalog, ažuriranje sadrži niz novih omjera i sposobnost da se panorama vrijeme lapse. Ako ste već pakiranja GigaPan Epic Pro, možete preuzeti ažuriranja na izvor link ispod za besplatan - potpuno novi rig, s druge strane, će vam postaviti natrag $ 900 bitan. To nije jeftin, ali postoji razlog da se zove GigaPan Epic Pro. Cijeli PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje GigaPan Epic Pro robotskom kamerom montirati dobiva ažurirati na firmware inačici 171

GigaPan Epic Pro robotskom kamerom montirati dobiva ažurirati na firmware inačici 171 prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 23, 2011 04:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor GigaPan sustavi | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar