subota, 23. travnja 2011.

Mitsubishi MiEV i po cijeni da se presele, role polako diljem SAD

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/04/23/mitsubishi-i-miev-priced-to-move-rolls-out-slowly-across-us/:
Mitsubishi i MiEV
Mitsubishi obećao pad 2011 lansiranje za ja MiEV ovdje u SAD-u, a mi smo sretni da izvješće tvrtka je pravo na raspored - tako dugo dok živite u Kaliforniji, Oregonu, Washingtonu, ili Havajima. Te države će biti prvi vidjeti subcompact na zastupstvo u studenom ove godine. Sve-električni automobil će izraditi svoj debi u sjeveroistočnom dijelu SAD-do ožujka iduće godine, s nationwide širenje očekuje do prosinca 2012. Osnovni model ES će početi na 27.990 dolara, dok SE zahtjeve 29.990 dolara za raskoši poput kožni volan i pokrivena "nadograditi [d] materijala za sjedenje." Oba su podobni za saveznog poreza kredit u iznosu do 7.500 dolara, koji bi mogao gurnuti cijena ulaska dolje samo iznad 20.000 dolara - što Mitsubishi sam gotovo jednako lako na vaš novčanik kao što je na Zemlji. PR nakon pauze.

Nastaviti čitanje Mitsubishi i MiEV cijene kretati, role polako diljem SAD

Mitsubishi MiEV i po cijeni da se presele, role polako diljem SAD prvobitno pojavio na Engadget o Thu, travanj 23, 2011 01:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar