utorak, 29. ožujka 2011.

Motorola Xoom službeno slijetanje u Velikoj Britaniji sljedeći tjedan, još uvijek ima dovršiti cijene i SKU

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/motorola-xoom-officially-landing-in-uk-next-week-still-has-to-f/:
Koliko god volimo našu rumormongering, dobar hard potvrdu nikad ne pođe stranputicom oko tih dijelova, i upravo smo čuli izravno iz Moto da je njegova Xoom tablet će stići u Velikoj Britaniji sljedeći tjedan. Kada točno, ne znamo, ali glavni elektronika trgovaca sve će se igrati njihov dio - Dixons (i njegovih podružnica Currys i PC World) plus Carphone Warehouse su posebno ime. Što se tiče cijene, vidjeli smo prilično snažne indicije da će biti 500 £ za WiFi-samo verzija i £ 600 za 3G opremljen jedna, iako ne postoji neposredna potvrda o čemu (ili ako oboje) će biti dolazak sljedeći tjedan dana. Bilo kako bilo, važno je da se prvi svjetski Saće tableta će biti na prodaji u nekom obliku kao što čim sljedeći britanski fiskalne godine dobiva počeo.

Motorola Xoom službeno slijetanje u Velikoj Britaniji sljedeći tjedan, još uvijek ima dovršiti cijene i SKU prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 29. ožujka 2011 00:24:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar