utorak, 29. ožujka 2011.

Netflix Kanada najavljuje nove postavke propusnost za upravljanje kapom korisnike

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/28/netflix-canada-announces-new-bandwidth-management-settings-for-c/:
Drugi malo vijesti za kanadske Netflixers u manje od 24 sata bavi drugim pritiskom s kojim se suočava usluga u Velikoj Bijeloj Sjever: bandwith kape. Dok oni postoje u SAD-u, mnogi su postavili Kanadski ISP max količina podataka dopušteno po znatno nižim razinama i oni mogu izrezati dalje ako nedavne CRTC odluku o korištenju na temelju naplate stoji . U odgovoru, počevši danas Netflix.ca račune svi imaju novu upravljanje video postavku kvalitete koji korisnicima omogućuje odabir dobar / bolji / najbolji bitrates kao zadane postavke za video potoci. Prema CPO Neil Hunt's blog post, prije gledanja 30 sati Netflix bi obično konzumiraju i do 30 GB podataka, dok se sada to može biti kao niska kao 9GB pod "Dobar" postavljanje. Naravno, spustivši bitrate znači smanjenje kvalitete slike u skladu s tim, unatoč obećanjima da je "iskustvo i dalje biti velika." Čak i sa HD i 5.1 zvuk na raspolaganju, PQ vjerojatno nije vaš najviši prioritet, ako ste se okrenuli streaming, ali to ostaje da se vidi ako kupci pronaći kompromis pogodan, i da li slična opcija dolazi u SAD suočava korisnicima slično ograničenom veze .

[Hvala svima koji su poslali to u]

Netflix Kanada najavljuje nove postavke upravljanja propusnost za kapom korisnicima prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 28, 2011 23:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Netflix blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar