utorak, 29. ožujka 2011.

Sony Ericsson će vam otključati starter na novom Xperia android telefoni - ovisno o uvjetima

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/sony-ericsson-will-let-you-unlock-bootloader-on-new-xperia-andro/:
Dok je jedna skupina od android telefon odluka je njihanje prema dolje zaključavanje njihov hardver , Sony Ericsson odlučno ide u drugom smjeru. Swedo-Japanski konzorcij upravo je najavio da će osigurati siguran i zakonit način za Android hakeri željan steći potpunu kontrolu bootloader na neke od svojih nadolazećih 2011 Xperia liniji mobitela. Sva četiri modela su pokrivene, Xperia Play , Neo , Pro , i Arc , međutim, morate provjerite da li kupiti uređaj koji nije SIM-zaključan na prijevoznika i zatim tu su teritorijalne razmatranja treba uzeti u obzir. Jamstva se još uvijek može prestaje budalast okolo s vašim Xperia softver (opet, ovisi o individualnim slušalice i tržišta) i SE upozorava na teško potencijal za "tjelesne ozljede ili materijalne štete", ako freak vaše Android u pregrijavanja ili još gore. Dakle, nastavite s oprezom, ali znam da je Sony Ericsson je po vašoj strani *.

* U skladu s odredbama i uvjetima, popravak troškovi mogu nastati, Android nadogradnje su obećali, ali nikada nije zajamčena.

Sony Ericsson će vam otključati starter na novom Xperia android telefonima - u skladu s uvjetima prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 29. ožujka 2011 04:04:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Sony Ericsson Developer blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar