utorak, 29. ožujka 2011.

BlackBerry playbook FAQ potvrđuje materinjem e-pošte, kalendara i kontakata aplikacije, ne samo kod pokretanja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/blackberry-playbook-faq-confirms-native-email-calendar-and-cont/:
Native app situacija na BlackBerry playbook je jedan bod od borbe, jer uređaj je prvi put objavljen, a tu je još uvijek fer malo zbunjenosti čak i sada, manje od mjesec dana od lansiranja. Mi sada imamo prilično definitivan odgovor za jedno ključno pitanje, međutim, iako to ne može biti jednom ste bili u nadi za. Prema službenom FAQ predviđeno za Verizon webinar, playbook će doista biti uzimajući materinjem e-pošte, kalendara i kontakata aplikacije u "buduće nadogradnje softvera", ali ćete morati učiniti s njima u početku. To znači ili oslanjajući se na playbook web preglednik, ili pomoću "Most" način za pristup aplikacije na vašem BlackBerry smartphone. Dakle, playbook tehnički ne može biti " oslanjaju "na BlackBerry, ali je svakako jedan zgodan imati oko.

[Hvala, Tom]

BlackBerry playbook FAQ potvrđuje materinjem e-pošte, kalendara i kontakata aplikacije, ne samo u lansirati prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 29. ožujak 2011 14:58:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CrackBerry.com | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar