utorak, 29. ožujka 2011.

Nintendo kaže 3DS postavlja dan-jedan ručni prodajni rekord, to ne kvantificirati

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/nintendo-says-3ds-sets-day-one-handheld-sales-record-doesnt-qu/:
Koliko Nintendo 3DS dlanovnici dobio prodao Amerike nakon Triforce Johnson je dobio jedan ? Dovoljno za Nintendo pohvaliti. "US dan jednog prodajnog brojevi za Nintendo 3DS su najviše bilo Nintendo ručnih sustava u našoj povijesti", tvrdi tvrtka danas, dodajući da se volumen tehničke podrške naziva dobio je također "dobro ispod stopa doživjeli tijekom proteklih hardver pokreće "i da nema problema s raširena ručni. To svibanj zvuk malo prerano, s obzirom na Nintendo neće dati stvarne podatke o prodaji do 14. travnja, ali mi smo spremni razmotriti mogućnost da Virtual Boy's ostavština je učinio: možda ovaj put, samo velike glavobolje Nintendo ručni stvorit će se za voli od Sony i Microsoft.

Nintendo kaže 3DS postavlja dan-jedan ručni prodajni rekord, to ne kvantificirati prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 29. ožujka 2011 16:50:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Joystiq , Shacknews , USA Today | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar