utorak, 29. ožujka 2011.

Gemalto donosi NFC plaćanja na telefone bilo inteligencije s Mastercard PayPass SIM

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/gemalto-bringing-nfc-payments-to-phones-of-any-intelligence-with/:
Gemalto donosi NFC plaćanja na telefone bilo inteligencije s Mastercard PayPass SIM
We're viđenje NFC čips pokazivanje gore, škakljanje iznutricama sve više i više mobilnih uređaja, ali u ovom stopa to će biti doba prije nego što smo vidjeli neki pravilan proboja na tržište. Gemalto svibanj imati samo skok-započeo taj proces s novim NFC na dizajn kartica SIM da je ovjerena od strane MasterCard PayPass . To je slično tvrtke Zuckerberg na SIM projektu smo čuli prošli mjesec, ali ovaj put to bežično je plaćati za piće, a ne bežično reći svoje prijatelje koliko ste jednostavno morali piti. To znači da u blizini-područje bežični isplate mogle su se gotovo svakog GSM telefona na svijetu, također omogućava siguran na uređaju transakcije, kao što je dodavanje još nekoliko minuta na pre-paid mobitela. To je rekao da se početak "masovne komercijalne roll out", daje nam razlog da se nadam da će uskoro zaboravljajući naše novčanike kod kuće će biti značajka, a ne bug.

Nastaviti čitanje Gemalto donosi NFC plaćanja na telefone bilo inteligencije s Mastercard PayPass SIM

Gemalto donosi NFC plaćanja na telefone bilo inteligencije s Mastercard PayPass SIM prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 29. ožujak 2011 15:26:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Gemalto | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar