utorak, 29. ožujka 2011.

HTC EVO 3D dolaze u Europu, imajući seksi ime i naočale

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/28/htc-evo-3d-coming-to-europe-keeping-the-sexy-name-and-specs/:
Ranije ove godine, HTC dozvoljeno njegovo prethodno Verizon ekskluzivno markom se da ugurati svijeta sa Nevjerojatno S , a sada je radi isto s dosad Sprint samo EVO nadimkom. EVO 3D , kaže cvrkut iz HTC-Francuski pisak, dolazi u zemlju baguettes, stilski brkovi i stripy puloveri, iako malo misterija ostaje kao i do kada će točno njegova dolaska će biti. Bez obzira na raspored (EVO 3D je postavljen za "ljetnih" puštanje u SAD-u), ostatak Europe je vjerojatno da će biti izostavljen, što znači 4,3-inčni superphone s 1.2GHz dual-core procesor, 1080p video zapisa u 2D i 720p u 3D, HTC's newest Sense kože i Android je freshest Gingerbread graditi, je na čelu se na Stari Wold. I da, kolega hodočasnika, je moćni strašan stvar zaista.

Nastaviti čitanje HTC EVO 3D dolaze u Europu, imajući seksi ime i naočale

HTC EVO 3D dolaze u Europu, imajući seksi ime i naočale prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, ožujak 28, 2011 21:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Coolsmartphone | izvor @ HTC_Fr (cvrkut) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar