utorak, 29. ožujka 2011.

Xbox 360 Update Preview Program počinje iznova, prijavite se za doušnik zavirite sada

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/29/xbox-360-update-preview-program-begins-anew-sign-up-for-your-sn/:
Jednom davno, Xbox 360 ploču je izgledao kao na slici gore - zatim, Microsoft je pjeskareno s godišnjim promjenama pretvoriti u toplo, dobrodošlice sučelje smo upoznali i ljubavi. Ako ste već svjesni te činjenice, onda i vi znate da odabrana grupa sretan igračima obično dobiva isprobati najnovije izdanje mjeseci ispred svojih vršnjaka , a danas Microsoft drži prijave za novu verziju koja će uključivati "ažurirani Xbox 360 format diska", ma što to moglo značiti. Također ćete dobiti besplatnu kopiju Halo: Reach, ako vaše ime je bere - koji je, prema Major Nelson, je mnogo vjerojatnije, ako ste plaćati za Xbox LIVE Gold računa - tako da ćete vjerojatno želite roniti kroz drevne e-post-žurbi pronaći svoj Windows Live ID, nad glavom na našu više pokrivenost link i dati ga ići. Pustiti nas znati što su ti novi diskovi su sve o ako se u, eh?

Xbox 360 Update Preview Program počinje iznova, prijavite se za doušnik zavirite sada prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 29. ožujka 2011 16:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Major Nelson | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar