četvrtak, 10. ožujka 2011.

Apple patenta za "dinamički generirane Zvukovi zvona 'mogao napraviti čaroban videa od vaših prijatelja

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/10/apple-patent-application-for-dynamically-generated-ring-tones/:
Apple Patent
Jeste li ikada poželjeli život kao film, da je tema pjesme je označite svaki dramatične akcije? Ovaj patentne prijave iz Cupertino nije baš tako, ali to je blizu, u osnovi stvarajući dinamičke glazbenih spotova za svoje prijatelje kada oni nazivaju. On opisuje način šivanje zajedno video i audio sekvence pozivatelja i dinamički kompostiranje ih za stvaranje prelijepi pjesmica slavite BFF - ili svoje majke u zakonu, kao što su bili. Takve sekvence se generirani od strane takozvane "sjeme", pjesme ili videa, sadržaj koji može biti pohranjena izravno na primatelja telefonom ili izvukao iz Genius podaci pohranjeni u eter. Postoji potencijal ovdje za velike stvari, ali smo već strah budućnosti gdje se podaci dolazi iz pregledavanja navike i umjesto cool melodija i video sekvenci smo služili jinglova i McDonald's reklame.

Apple patenta za "dinamički generirane Zvukovi zvona 'mogao napraviti čaroban video svojim prijateljima prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 ožujak 2011 02:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink SlashGear | izvor USPTO | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar