četvrtak, 10. ožujka 2011.

Samsung nastoji svoje ruke u krivolovu nezadovoljan Symbian devs za Bada

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/09/samsung-tries-its-hand-at-poaching-disgruntled-symbian-devs-for/:
Mi ne možemo pomoći, ali osjećam kao što je ovaj jedan je potonuo brod dolazi u pomoć drugi, ali za ono što vrijedi, Samsung očito je počeo slanjem Symbian programerima u Indiji s vrlo jednostavnu poruku: "Ako ste nezadovoljni što se događa na, dati Bada iz vatrenog oružja. " Sammy, naravno, odnosi na Nokia odluku da se polako fazu iz Symbian tijekom od otprilike 150 milijuna dodatnih dostavljaju slušalice - ne malim količinama, odobren, ali platforma je još uvijek dobio definitivni isteka vremenskoj prilogu je sada da nedvojbeno će na kiselo devs koji žele mobilne platforme da oni znaju da će biti oko za dugo vući. Iako Bada nema globalne vlak koji Symbian uživa, to definitivno je usmjerena na cilj neke od iste low-end tržištu segmentima Symbian je s početkom u pištolj za posljednjih nekoliko godina ... tako da pretpostavimo da vidjeti neke sinergije. Ipak, ako su naše inženjering dolara, da ćemo biti pod velikim pritiskom da ne ciljati platformu s malo više multi-proizvođača i podršku u svijetu dosegnuti - Android, na primjer. Ne mogu kriviti za Samsung težak!

[Hvala, Peter]

Samsung nastoji svoje ruke u krivolovu nezadovoljan Symbian devs za Bada prvobitno pojavio na Engadget o srijeda, 9. ožujak 2011 22:15:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Unwired View | izvor Samsung Hub | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar