četvrtak, 10. ožujka 2011.

OpenFeint i The9 će stimulirati devs port njihove igre za Android s hladnim tvrdi gotovinu

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/10/openfeint-and-the9-will-stimulate-devs-to-port-their-games-to-an/:
Jeste li programer traži najširi i najprofitabilnije distribuciju softvera za svoj ​​mobilni? Tradicionalni platforma za postizanje takvih ciljeva u posljednjih nekoliko godina je bio Appleov IOS, ali Android je bijesan nadmoć nedavno pretvorila da se u pitanje legitimno. Pitanje koje OpenFeint je u potrazi za vlast i dalje u Google korist najavljujući da će fond portanje igara iz "druge app dućana" na Android uz pomoć kineski online game operatora The9. Posebno odabrane igre će naravno dobiti osamari s OpenFeint integracije i cijeli trud nema dah od publiciteta iskoristite za nas, ali hej, to je još nekoliko novčića bačena u bezdan poznate kao "Android igre." Sigurno nešto vrijedno će na kraju izaći iz njega, zar ne?

[Hvala, Calvin]

Nastaviti čitanje OpenFeint i The9 će stimulirati devs port njihove igre za Android s hladnim tvrdi gotovinu

OpenFeint i The9 će stimulirati devs port njihove igre za Android s hladnim tvrdi gotovinu prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 ožujak 2011 08:23:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Droid-Life | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar