četvrtak, 10. ožujka 2011.

Olivetti Olipad 100 dobiva unboxed i obrađeni u Italiano (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/10/olivetti-olipad-100-gets-unboxed-and-handled-in-italiano-video/:
Olivetti Olipad 100 dobiva unboxed i obrađeni u Italiano (video)
Ako opseg vašeg majstorstva talijanskog jezika podrazumijeva dodajući nepotreban "", nakon svake druge riječi i gesticulating sa svojim rukama, kao što je Jen u toj epizodi IT Crowd, vi svibanj ne dobiti mnogo od devet minuta i 39 drugi video u nastavku. Ipak, to je vrijedno najmanje brzi pogled. To je Unboxing i Hands-on od Olivetti Olipad 100 , uključujući i opsežan prikaz prilagođenih sučelja koja sjedi na vrhu Android i, iskreno, ne izgleda tako loša. Performance, vođen ARM Cortex A9 , izgleda prilično dobro na ovoj € 394 tableta, koja radi na oko 550 dolara. Za ostatak detaljne pojavljivanja ćete morati ispustiti Vaše bivše dopisni u Firenci liniji i vidjeti da li ona može prevesti za vas, onda možete kukati o tome kako se jednostavno ne može dobiti dobar carbonara, u Sjedinjenim Državama.

Nastaviti čitanje Olivetti Olipad 100 dobiva unboxed i obrađeni u Italiano (video)

Olivetti Olipad 100 dobiva unboxed i obrađeni u Italiano (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 ožujak 2011 13:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Android Zajednice | izvor TusciaInVetrina (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar