četvrtak, 10. ožujka 2011.

Self-balansiranje Domo-kun WobblyBot izgleda pijan, neće prevrnuti se (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/10/self-balancing-domo-kun-wobblybot-looks-drunk-wont-tip-over-v/:
On svibanj izgledaju kao da je imao nekoliko previše zbog bombe, ali ovaj animirani japanski superstar je zapravo izgrađen na klackalica o tome. Domo-kun WobblyBot dolazi do nas putem istočne Geek i koristi relativno jednostavna klatno, s pivot se nalazi na osovini, zadržati uravnoteženje bot od tipping nad. Kao što je slučaj sa probijanje klaunovi, donji dio WobblyBot je znatno teži nego na vrhu, koja služi kao protuteža za održavanje ravnoteže. Također, sportski DC Motori i dva D stanica, a kao kreator ističe, možete prilagoditi svoje ljuska dati svoj ​​omiljeni crtani lik pijan tretman - hyphy Hello Kitty bilo tko? Provjerite vezu izvor da WobblyBot vlastitog, ali tek nakon što se smijati video neposredno ispod break.

Nastaviti čitanje Self-balansiranje Domo-kun WobblyBot izgleda pijan, neće prevrnuti se (video)

Self-balansiranje Domo-kun WobblyBot izgleda pijan, neće prevrnuti se (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 ožujak 2011 00:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Hacked Gadgets | izvor Istočna Geek | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar