četvrtak, 10. ožujka 2011.

Microsoft istraživači show off intuitivno stylus, ne znam kako držati olovku (video)

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/10/microsoft-researchers-show-off-intuitive-stylus-dont-know-how/:
U ovom tjednu je Microsoft promotivne bogatstva, inače poznat kao TechFest 2011, tim istraživača je debitirao prilično zapuštenog izgleda kapacitivni stylus da se prebacuje između funkcije na temelju vaše držanje - zanimljiv dodatak za prilično stagnira tržištu , svakako, ali još uvijek postoje nekoliko kinks biti razrađen. Višenamjenski alat Zatraži kapacitivne multi-touch i orijentaciju senzora reagirati na način na koji držite stvar, omogućujući vam da obaviti veliki broj različitih zadataka s jednostavnim repozicioniranje. Demo video od igle na radu pokazuje bestjelesna ruku prebacivanje između olovku, kist, kompas, pa čak i virtualni flauta s lakoćom, ali dok projekt naglašava "prirodnost" iskustva, mi smo prilično sigurni da nitko ne skice sasvim tako. Pogledajte video nakon pauze da se vidi što mislimo.

Nastaviti čitanje Microsoft istraživači show off intuitivno stylus, ne znam kako držati olovku (video)

Microsoft istraživači show off intuitivno stylus, ne znam kako držati olovku (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 10 ožujak 2011 09:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Biti Manan | izvor Microsoft Research | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar